top of page

OVER B.S.L.

 

Hoe het allemaal begon,

 

Op 8 Juni 2008 werd Berner Sennen Limburg opgericht door Cindy Kasius.

Ze was al een poosje lid van zowel de VBSH als de NBSV en vond het jammer dat er in Limburg niets van leuke wandelingen georganiseerd werd voor de Berners en hun baasjes.

Dus maakte Cindy een groep aan op Hyves, met het idee een paar mensen uit Limburg met Berners te leren kennen en dan gezellig afspreken om te gaan wandelen.

 

Toen Facebook startte zijn ze hiernaar verhuisd en inmiddels met ruim 1400 likes, waarvan er een groot deel met regelmaat naar de wandelingen komt, weer of geen weer om te genieten van ons Limburgse landschap en onze kanjers de Berner Sennen!!!

 

BSL is een vriendengroep zonder ledenadministratie, lidmaatschap en geheel gratis, die gewoon vrijblijvend leuke wandelingen/meetings organiseren in Limburg.

Om de kosten te minimaliseren voor de organisatie is er na de wandeling de mogelijkheid tot vrije giften, een tombola, waarbij u leuke prijzen kunt winnen en hebben we enkele vaste sponsors.

Ook verkopen we leuke, (handgemaakte) spulletjes!

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes kunt U zich inschrijven voor de nieuwsbrief en zijn we ook te vinden op Facebook en Instagram.

 

Deze vriendengroep heeft een vrijwilligersteam van 13 mensen die er (bijna) altijd bij zijn om alles in goede banen te leiden. Een hecht, maar vooral gezellig team die lief en leed delen met elkaar!

 

In 2023 vierden we ons 15jarig bestaan en zijn we al 26 wandelingen en de 3e maar zeker niet de laatste Bernerplons verder!!! Nog altijd zijn wij op zoek naar nieuwe gebieden en routes om te wandelen.

Dus heeft U tips? Laat het ons weten.

Belangrijke punten zijn:

 

  • Parkeergelegenheid, er moeten een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar zijn

  • Hondenlosloopgebied, wij streven ernaar om de honden zoveel mogelijk los te laten lopen.

  • Horeca, een gelegenheid waar we iets kunnen drinken (en eten), maar niet onbelangrijk met toiletten.

 

Graag tot ziens,

Team Berner Sennen Limburg

oie_transparent_edited1.png

Berka, De eerste  Berner van Cindy en Michel waarmee het allemaal begon.
Helaas veel te jong overleden....
08-02-2004 *06-07-2009

bottom of page