top of page

LISO VLIEGENGORDIJNEN

Vliegengordijn kopen? De beste kwaliteit Vliegengordijnen bij Liso Vliegengordijnen

Vliegengordijn kopen die gewoon goed, effectief en oersterk is? Bij Liso Vliegengordijnen hebben we alleen de beste kwaliteit vliegengordijnen voor u geselecteerd. Onze gordijnen van model Liso, ook wel hulzengordijn genoemd, zijn de originele en beste kwaliteit vliegengordijnen op de markt. Onze vliegengordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige flexibele kunststof Polyethyleen [P.E.] van de zwaarste kwaliteit geregen aan een stevige gegalvaniseerde haak van ook de dikste kwaliteit. Dit type vliegengordijn wordt geleverd als doe-het-zelf pakket maar ook kant en klaar op de standaard deurmaat 92x209 of 100x232 cm. Uiteraard kunt u ook kiezen uit een van onderstaande hoge kwaliteit type vliegengordijnen.

 

Waarom een vliegengordijn kopen bij Liso Vliegengordijnen?

De afgelopen jaren merken we dat er een flinke groei is ontstaan in (web)winkels die de verkoop van vliegengordijnen er nog wel even naast doen. Vaak hebben deze webwinkels een tal van andere winkels in diverse branches om zo overal een graantje mee te pikken. De gordijnen die deze winkels aanbieden zijn van ontzettend slechte kwaliteit, duurder en er kunnen geen goede garanties worden gegeven. Ook productkennis is vaak niet aanwezig. Deze gordijnen worden ook geen vliegengordijnen genoemd maar deurgordijnen, dit omdat de deurgordijnen simpelweg geen vliegen weren.

U als consument kunt het verschil tussen origineel en namaak online vaak slecht zien. Liso ® Vliegengordijnen is sinds 1995 gespecialiseerd in de productie, import en verkoop van alleen de originele kwaliteit Liso ® Vliegengordijnen en hulzengordijnen. Als Online Marktleider gaan wij dan ook graag de uitdaging met namakers aan! Vraag bij ons een proefstaaltje aan en neem deze mee naar bijvoorbeeld een bouwmarkt en ervaar zelf het verschil! Kortom: Voor een echt goed, stevig, effectief en origineel vliegengordijn met u bij Liso ® zijn.

 

Een Vliegengordijn kopen bij Liso Vliegengordijnen? Dan kiest u voor:

  •   Kind- en diervriendelijk Vliegengordijnen

  •   Nauwsluitend, Effectief & Zeer stevig

  •   Op alle maten leverbaar

  •   Uitstekende Prijs- / Kwaliteitsverhouding

  •   5 Jaar Garantie

  •   Gegarandeerd de beste kwaliteit & service

vliegengordijnen-liso-vliegengordijn-dhz-pakket-li (1).jpg

BERNER SENNEN KLEIN

Van € 49,95 per m²

BERNER SENNEN

Van € 49,95 per m²

vliegengordijnen-liso-vliegengordijn-dhz-pakket-li.jpg
Bandanas: Producten
bottom of page